dinsdag 28 mei 2024
 
  Actuele weerdata arrow Laatste Nieuws arrow Nieuwe onderwerpen op Meteo Bleiswijk  
Laatste Nieuws
Populairste Items
Main Menu
Actuele weerdata
Neerslagradar
Verwachting
Grafieken
Overzichten
Stationsinfo
Luchtkwaliteit
Sneeuwhoogtes
IJsaangroei
Orkanen
Aardbevingen
RSS Feeds
Laatste Nieuws
Ander nieuws
Teletekstpagina
Webcam
Zoeken Google
Woordenboek
Contactformulier
Dienstverlening
Poll pagina
Links uitwisselen
Nieuwsarchief
Who's Online
We hebben 1 gast online
Administrator
Nieuwe onderwerpen op Meteo Bleiswijk E-mail
woensdag 19 september 2007

De laatste tijd heb ik weer mijn best gedaan om de site verder te verbeteren en te completeren. Het doel van de site is om een zo compleet mogelijk beeld te schetsen van het weer en de weersvoorspellingen via een overzichtelijk menusysteem. Zonder dat je verdwaald in een scherm met teveel informatie. Ga eens kijken op onderstaande nieuwe mogelijkheden en laat weten wat je er van vindt.

Uitgebreide weersvoorspelling per half uur
Op de pagina "detailverwachting" is de weersvoorspelling per half uur te zien. De pagina is opgedeeld in verschillende vlakken. Allereerst is de callibration run te zien. Op basis van deze calibratie en de input van de GFS data wordt een complete weersvoorspelling gemaakt. Het programma dat ik hiervoor gebruik is WX-SIM. Iedere 6 uur vanaf 6 uur in de ochtend wordt er een run gedraaid tot 6 uur s' avonds. Bij de detailverwachting zijn de verwachte temperatuur, vochtigheid maar ook de weerscondities af te lezen. Ga eens een kijkje nemen en je zult versteld staan over de schat aan informatie maar ook de details welke worden vermeld.

Meteoalarm.eu.
De site is nu uitgebreid met een directe link naar meteoalarm.eu. Op deze pagina zijn alle weeralarmen voor geheel europa in één oogopslag te zien. Via een klik op het land is meer informatie op te vragen over wat de alarmsituatie precies inhoud.

Om jullie beter van dienst te kunnen zijn zijn op en aanmerkingen op deze site meer dan welkom. Hier zijn verschillende manieren voor te vinden. Op de startpagina van deze site zit een shoutbox waarop u korte opmerkingen kunt plaatsen waarop ik, of andere bezoekers kunnen reageren. Verder is er een gastenboek waarop u opmerkingen, tips of leuker....uw complimenten :-) kunt achterlaten.

 
< Vorige   Volgende >
Gerelateerde berichten


Het meest actuele weer van de 3B hoek of Lansingerland vindt u op www.meteo-bleiswijk.nl